Barion Pixel
Love2translate logo
Kosár tartalma:
Tétel hozzáadva Tétel frissítve Tétel törölve Tétel nincs raktáron Hibás értéket adott meg

Nincsenek termékek a kosárban.

Igaz vagy hamis? Megjelent magyarul

Szerző: Rácz Virág-Lilla
Közzétéve: 2022-05-11
Olvasási idő: ~ 2 perc

„Az illúzió szabadsága kényelmes. Az igazság szabadsága az amitől félünk.”

Ezzel a mottóval indítja Igaz vagy hamis című könyvét Dr. David R. Hawkins.

A hamisnak az igaztól való megkülönböztetése az emberiség legnagyobb feladata, melyre mindig is törekedett. Erről szól a tudomány paradigmája, beleértve a filozófia, teológia, metafizika területeit is. A művészetek is a szépségként kifejeződő valóság mesteri ábrázolására törekednek legyen az festőművészet, irodalom, zene, szobrászat stb.

Az igazság keresésének magasiskoláját a spirituális irányzatok képviselik,

melyek a tudatszint emelésével az igazság megkülönböztetésének képességét is fejlesztik. Az igazság feltárulása növeli a szeretet élményét, az Isteni jelenlét megtapasztalásának esélyét. Az igazság ismerete vagy nem ismerete az a vízválasztó, amely egészség vagy betegség, boldogság vagy szenvedés, háború vagy béke között húzódik.

A hamis leleplezése és a valóság felfedése történhet az ok-okozati, lineáris paradigmában, és történhet a nemlineáris paradigmában is, ahol a megismerés spontán jelenik meg tudatunkban. David R. Hawkins magyar fordításban frissen megjelent Igaz vagy hamis című könyve útmutatóként szolgál mindannyiunk számára az igaz vagy hamis felismerésében. A leíró szöveg mellett az igazság különböző szintjeit számtalan, táblázatba foglalt kalibrációs érték támasztja alá.

A könyv itt vásárolható meg: https://www.love2translate.com/konyvek/igaz-vagy-hamis/

A szerzőről: Rácz Virág-Lilla

Mindig érdekeltek az olyan elvont, filozofikus témák, mint az élet értelme, az ember helye és küldetése a világban, a különböző korok és kultúrák világ- és istenfelfogása, szimbólumrendszere, a tudomány és az egyetemes spirituális értékek összehangolása.
A magán- és szakmai életemben történtek egyre inkább abba az irányba tereltek, hogy a keresett és megtalált válaszokat másokkal is megosszam. Így lettem a David R. Hawkins könyvek szerződéses fordítója, így született meg a Love2translate Kiadó és webkönyvesbolt, amely ezeknek a könyveknek a kiadója és forgalmazója.

Copyright © 2016 - 2023 Love2translate.com
cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram