Nagymértékű logisztikai optimalizálást végeztünk a háttérben. Az új nemzetközi logisztikai partnerünk a Webshippy.com fullfilment szolgáltató. Ennek eredményeképpen sikerült csökkentenünk a szállítási díjakat és a kézbesítés idejét. Az új várható szállítási idő Románia területén kívül 1-2 munkanap. Köszönjük a türelmüket!

Tibeti halottaskönyv – A bardó tanítás nagykönyve

44,00 lei

„Általában, mikor életünk során előre látjuk, hogy nehéz szituáció, vagy ismeretlen helyzet vár ránk, megpróbálunk felkészülni, és edzeni magunkat, hogy mikor bekövetkezik, tökéletesen felkészülten nézhessünk vele szembe. Ahogy igyekeztem rámutatni, a Legmagasabb Jógatantra célja nem más, mint a halál, a köztes állapot és az újraszületés történéseire való felkészülés. Ezeket a gyakorlatokat én is nap mint nap végzem, ezért néha, mikor a halálra gondolok egyfajta izgalom fog el. Ugyanakkor az is igaz, hogy nem tudhatom biztosan, vajon sikerülni fog-e gyakorlataimat teljes sikerre juttatni, amikor majd tényleg eljön a pillanat!

Amikor a halál természetéről vagy az élet és halál közötti viszonyról gondolkodunk, teljesen természetes, ha néha bizonytalanságot vagy akár félelmet érzünk. Ezért nem meglepő, hogy a Bardo Tödol Csenmo, a Tibeti Halottaskönyv, e mindannyiunk számára fontos kérdést tárgyaló, kincset érő szöveg Nyugaton a tibeti irodalom egyik legismertebb alkotásává vált.

Remélem, hogy a könyvben rejlő mély bölcsesség számos érdeklődő segítségére lesz szerte a világban, csakúgy, mint saját kultúrámon belül.”

(A XIV. Dalai Láma)

Csak 2 db. van készleten