Nagymértékű logisztikai optimalizálást végeztünk a háttérben. Az új nemzetközi logisztikai partnerünk a Webshippy.com fullfilment szolgáltató. Ennek eredményeképpen sikerült csökkentenünk a szállítási díjakat és a kézbesítés idejét. Az új várható szállítási idő Románia területén kívül 1-2 munkanap. Köszönjük a türelmüket!

Thomas Keating, Tom S.:
Isten terápiája és a szenvedélybetegségek

42,00 lei

Ez a könyv a középpontba vezető imával (angolul: centering prayer) és az Anonim Alkoholistákkal kapcsolatos beszélgetések alapján született. Az Anonim Alkoholisták (AA) mozgalom, bár kizárólag az alkoholizmusból való kigyógyulást szolgáló spirituális program, más problémákkal foglalkozó, vagy más kontextusban szervezett tevékenységekhez is felhasználják. A mozgalom elvei nem csupán az alkohollal való szakításra vonatkoznak, hanem azokra a mélyen gyökerező érzelmi okokra és ragaszkodásokra is, amelyek bármely függőség forrását képezik. A könyv első részének gerincét ennek a programnak a Tizenkét Lépése képezi, amely Bill Wilson – az AA alapítója – szerint a spirituális út alapvető forrása. A tizenegyedik lépéshez szükséges középpontba vezető imát, amely Keating atya szabályozott meditációs gyakorlata, és amelynek célja a megvilágosodást gátló akadályok eltávolítása, az AA egyre több tagja gyakorolja. Így Keating atya és Bill Wilson spirituális útja kiegészítik egymást.

A könyv második részében a tizenkét lépés mélyebb gyakorlásáról, a Magyarországon működő csoportokról, valamint az emberiség egységéről és a megváltásról is szó esik.

Csak 2 db. van készleten