Dr. David R. Hawkins:
A tudatszintek meghaladása

49,70 lei

Dr. David R. Hawkins A tudatszintek meghaladása című könyve útmutató az „elakadt” spirituális kereső továbblépéséhez. A tudatszinteket a kötet kimondottan az elkötelezet spirituális tanítvány, valamint az önfejlesztésben érdekelt olvasó kedvéért tanulmányozza. Azoknak a különféle akadályoknak és szinteknek az elemzése révén, amelyeken felül kell emelkednünk, automatikusan mutatkoznak meg a spirituális fejlődést elősegítő alapelvek.

A tudatszintek meghaladása tehát inkább gyakorlati útmutató…

…nem pedig egy olyan széles körű elemzés, mint amilyen dr. David R. Hawkins eddig megjelent könyveiben került bemutatásra, bár az alapelveket újra taglalja. Az olyan csalódott kereső is talál benne neki való anyagot, aki már „mindent elolvasott, mindenhová elment”, mindenféle tanfolyamon részt vett, de úgy tűnik, mégis „elakadt”.

Dr. David R. Hawkins könyve az egyénre összpontosít…

…és a tudatszint-emelkedésnek azokat a szubjektíven megtapasztalható akadályait vizsgálja, amelyekkel spirituális tudatosságunk fokozatos fejlődésének útján találkozunk. A könyv anyagának forrása többrétű: ötven év pszichiátriai és pszichoanalízisben szerzet gyakorlatát, huszonöt év tudatkutatási munkáját és a már leírt átalakító hatású, egyéni spirituális élményeket öleli fel.

Válasszon fizetési pénznemet mielőtt a kosárba tenné a terméket!

Elfogyott