Barion Pixel
Love2translate logo
Conținutul coșului:
Tétel hozzáadva Tétel frissítve Tétel törölve Tétel nincs raktáron Hibás értéket adott meg

Niciun produs în coș.

Conrad de Meester:
Isten jelenlétében

4,77 $

Alegeți o monedă de plată

A Feltámadásról nevezett Lőrinc testvért (1614-1691), ezt a szerény, csendes, ám Isten-szeretettől és mély emberi együttérzéstől surgárzó kármelita szerzetest, a nyugati irodalom klasszikusai között tartja számon. Lőrinc hagyatéka korának – a XVII. századnak – stílusjegyeit hordja magán, de éppen ez adja különleges zamatát és talán súlyát is: hiszen miért idézné gondolkodók és lelki szerzők hosszú sora egészen napjainkig, például Henri Nouwenig [holland katolikus pap] e csekély terjedelmű “ósdi” írásokat, hacsak nem valami öröktörvényűt közölne, mégpedig egészen egyedi módon és különleges erővel?

Dr. David R. Hawkins így ír róla: „Az egyszerűség és elkötelezettség hatékonyságának klasszikus példája a Lőrinc testvér lelkigyakorlatait tartalmazó, magyarul Isten jelenlétében címmel megjelent kötet, amely az állhatatosság fontosságát hangsúlyozza.”
(A tudatszintek meghaladása, Love2translate Kiadó, 2015, 336. oldal)

 

Alegeți o monedă de plată

Stoc epuizat

Livrare în țară și în străinătate
Timp de returnare 15 zile fără întrebări
Cumpărături sigure 100%

Descriere

Kinek szól az Isten jelenlétében című könyv?

A XXI. század „hajszolt, fáradt, a lényegestől messze kalandozó emberének, aki mégis, tudattalanul is, éhezik a béke, a csend, a testvéri közösség, a lelki egyszerűség, Isten jelenléte után”. (Paul Guiberteau)

A tartalomból:

  • A lelki élet elsajátításához szükséges gyakorlatok
  • A lélek Istennel való egyesüléséről
  • Isten jelenlétéről
  • Eszközök Isten jelenlétének elsajátítására
  • Isten jelenlétének előnyei

Szemelvények:

„Minél inkább törekszik a lélek a nagyobb tökéletességre, annál jobban függ a kegyelemtől, és Isten segítségére annál nagyobb szüksége van minden pillanatban olyannyira, hogy nélküle semmire sem képes.”

„Kezdetben fáradságos egy kissé Isten jelenlété[nek gyakorlata], de ha hűségesen kitartunk benne, csodálatos hatást eredményez a lélekben, az Úr kegyelmeit nagy bőségben vonzza le rá, és észrevétlenül elvezeti arra az egyszerű szemléletre, a mindenütt jelenlévő Istennek arra a szerető látására, mely az imádságnak legszentebb, legbiztosabb, legkönnyebb és leghatásosabb módja.”

„Isten jelenléte és e belső szemlélés által a lélek Istenhez szelídül úgy, hogy azután szinte egész életét a szeretet … tetteiben és a legkiválóbb erények gyakorlásában tölti. Olykor a lélek egyetlen meg nem szűnő imádsággá válik, mivel folyamatosan az isteni jelenlétnek e gyakorlatában marad.”

Informații suplimentare

Greutate: 0,159 kg
Dimensiuni: 17,5 × 12 × 0,9 cm
ISBN:

963-202-742-6

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Conrad de Meester:
Isten jelenlétében”

ONLINE HAWKINS

În administrarea Rácz-Virág Lilla, traducător oficial al lucrărilor (cărților) lui Hawkins

Alăturați-vă întâlnirilor noastre săptămânale live pe Facebook

Minden második szerdán este 19 órától
(magyar idő szerint 18 órától)
az Online Hawkins – Marosvásárhely Facebook-csoportban tematikus élő videotalálkozót tartunk Hawkins tanításairól, könyveiről, gondolatairól.
Az élő adás kapcsolódási linkje a találkozó napján,
a Facebook-csoport hírfolyamában
Copyright © 2016 - 2023 Love2translate.com
cross