Barion Pixel
Love2translate logo
Kosár tartalma:
Tétel hozzáadva Tétel frissítve Tétel törölve Tétel nincs raktáron Hibás értéket adott meg

Nincsenek termékek a kosárban.

Dr. David R. Hawkins tanításai
Elmélkedések a spirituális igazságról és a megvilágosodásról

FIGYELEM!
Ez a termék jelenleg az Ön országában nem rendelhető!
Nézzen vissza később vagy vegye fel velünk a kapcsolatot bővebb információért.

12,94 $ 11,65 $ Kedvezmény - 10%

Válasszon fizetési pénznemet

Azok, akik voltunk olyan szerencsések, hogy személyesen halljuk Hawkins doktort beszélni, soha nem fogjuk elfelejteni, hogy ez milyen is volt. Havi rendszerességgel tartott teltházas előadásaira még távoli országokból is eljöttek az élet mindenféle területén tevékenykedő emberek. Hallottuk az általa bemutatott anyagot, de az élmény a szavaknál mélyebbre hatolt. Az információt a Szeretet csendes, mindenen áthatoló vivőhulláma útján közvetítette. Az idők során az ilyen nonverbális információátadást a tanító kegyelmének nevezték.

Közvetlen stílusú előadásai olyan mélyre ható igazságokat közvetítettek, amelyek felébresztették a hallgató belső Énjét, és ez az, amit a Dr. David R. Hawkins tanításai című könyv élőbeszédszerű szövegét olvasva is megérzünk intuitív módon.

Ez a kötet Hawkins doktor tanításainak egyedi és csodálatos forrása. A szerző egyik legendás hangfelvételének átdolgozásával készült, így az olvasóban a szóbeli előadásainak hangulatát idézi fel. Elképzelhetjük, amint ott ülünk a közönség soraiban: látjuk és halljuk őt, nevetünk és befogadjuk az üzenetét.

A Dr. David R. Hawkins tanításai című kötetben szó van az egóról, a szolgálatról, a kalibrációról, a spirituális tudatról, a spirituális fejlődés akadályairól, az önátadásról, az igazságról, a tudatos spirituális fejlődés alapmódszereiről, spirituális gyakorlatokról, megvilágosult gyógyítókról és a megvilágosodásról.

A könyv végén egy bónusz fejezet is található, amely Hawkins doktor egyik előadása alapján készült A spirituális kereső legértékesebb tulajdonságai címmel. Ebben azokat az egyszerű és nagyhatású tulajdonságokat vázolja fel, amelyekre minden spirituális keresőnek szüksége van a megvilágosodáshoz vezető úton. Ez Hawkins doktor földi pályafutásának egyik utolsó előadása volt.

Válasszon fizetési pénznemet
Szállítás belföldre és külföldre
15 nap elállási idő, kérdés nélkül
100% biztonságos vásárlás

Leírás

Már több mint 10 éve, hogy Dr. David R. Hawkins békésen elhunyt otthonában, az arizonai Sedonában. A spirituális igazságról, megvilágosodásról és fejlődésről szóló mélyreható üzenete azonban mind a mai napig él.

Bár meglepő, Hawkins doktor csak 65 éves korában kezdett spirituális műveket írni. Ez önmagában is bátorítás számunkra, olvasók számára, hogy bízzunk Dr. David R. Hawkins tanításaiban, miszerint életünkben vannak olyan rejtett lehetőségek, amelyek csak arra várnak, hogy a megfelelő időben megvalósulhassanak. Ez a könyv lehet éppen az a katalizátor, amelyre szükséged van egy benned rejlő lehetőség megvalósulásához.

A Dr. David R. Hawkins tanításai című kötetben a szerző legértékesebb tanításai ismerhetők meg. A könyv tíz fejezete a legfontosabb spirituális témáit dolgozza fel, ami feledhetetlen és sorsfordító élményben részesítheti az olvasót.

További információk

Tömeg: 0,283 kg
Méretek: 21 × 13,5 × 1,2 cm
ISBN szám:

978 606 94880 2 7

Kötés típusa:

cérnafűzött, puhatáblás

Kiadó:

Love2translate, Marosvásárhely, 2023

A mű eredeti címe és kiadója:

The Wisdom of Dr David R. Hawkins – Classic Teachings on Spiritual Truth and Enlightenment
Hay House UK Ltd., 2022

Fordító:

Rácz Virág-Lilla

Terjedelem:

225 oldal

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. David R. Hawkins tanításai
Elmélkedések a spirituális igazságról és a megvilágosodásról” értékelése elsőként
Cikkszám: 67HAW Kategória: Címkék: , ,

ONLINE HAWKINS

Rácz-Virág Lilla hivatalos Hawkins műfordító gondozásában

Kapcsolódjon be heti élő Facebook adásunkba!

Minden második szerdán este 19 órától
(magyar idő szerint 18 órától)
az Online Hawkins – Marosvásárhely Facebook-csoportban tematikus élő videotalálkozót tartunk Hawkins tanításairól, könyveiről, gondolatairól.
Az élő adás kapcsolódási linkje a találkozó napján,
a Facebook-csoport hírfolyamában
Copyright © 2016 - 2023 Love2translate.com
cross