Love2translate logo
Kosár tartalma:
Tétel hozzáadva Tétel frissítve Tétel törölve Tétel nincs raktáron Hibás értéket adott meg

Nincsenek termékek a kosárban.

Anthony de Mello:
A szív ébredése

FIGYELEM!
Ez a termék  jelenleg logisztikai okokból Romániában NEM rendelhető!

4,77 $

Válasszon fizetési pénznemet

A Szárnyalás című történetgyűjtemény második, A szív ébredése című kötetét olvasva, folytathatjuk az elmélkedést és az önvizsgálatot. A szerző szerint, aki elég vakmerő ahhoz, hogy a megvilágosodást keresse, az jó, ha magában hordoz egy-egy történetet. Így ezek a legszükségesebb pillanatban világítanak meg egy adott helyzetet, felismerést, gyógyulást hozva. Ezáltal tulajdonképpen a Megvilágosodás olyan állandóan zajló kurzusán veszünk részt, amelyhez nincs szükség más gurura, csak önmagunkra.

Válasszon fizetési pénznemet

Elfogyott

Szállítás belföldre és külföldre
15 nap elállási idő, kérdés nélkül
100% biztonságos vásárlás

Leírás

Anthony de Mello könyvei a világ minden táján ismertek, számos nyelvre lefordították őket. Az egyik legnépszerűbb A szív ébredése című kötet.

A szív ébredése című könyv történeteinek témakörei:

  • Lelkiség
  • Nevelés
  • Tekintély
  • Emberi természet
  • Kapcsolatok
  • Szolgálat
  • Megvilágosodás

„Nagy titok, hogy bár az emberi szív arra az Igazságra vágyik, amiben tisztán megtalálja a szabadságot és az örömet, mégis a gyűlölet és félelem az emberek első reakciója erre az Igazságra. Ezért aztán az emberiség nagy lelki tanítói, mint pl. Buddha és Jézus, olyan eszközhöz folyamodtak, amivel „kijátszották” hallgatóik ellenállását. Ez az eszköz pedig a történet. Tudták, hogy a legelbűvölőbb szavak így hangzanak: „Volt egyszer, hol nem volt...” Tudták, hogy az igazságot visszautasítjuk, de képtelenek vagyunk ellenállni egy rövid kis történetnek, mesének.

Vyasa, a Mahábhárata szerzője mondja: ha figyelmesen meghallgatsz egy történetet, biztosan nem maradsz a régi. Mert a történet befurakodik a szívedbe, s ledönt minden akadályt, amely gátolt az istenihez vezető úton. Ha csak felüdülés végett olvasod is e könyv történeteit, nincs rá garancia, hogy egy kis elbeszélés, át ne jusson védősáncaidon. Ott robban, ahol a legkevésbé számítasz rá. Én figyelmeztettelek!” – írja a könyv bevezetőjét helyettesítő Figyelmeztetésben a szerző.

További információk

Tömeg: 0,187 kg
Méretek: 16,2 × 11 cm
Kiadó:

Korda, Kecskemét, 2010

Fordító:

Török Ferenc

Kötés típusa:

Ragasztott, puhatáblás

Terjedelem:

248 oldal

Cikkszám: 019 Kategória: Címke:

ONLINE HAWKINS

Rácz-Virág Lilla hivatalos Hawkins műfordító gondozásában

Kapcsolódjon be heti élő Facebook adásunkba!

Minden második szerdán este 19 órától
(magyar idő szerint 18 órától)
az Online Hawkins – Marosvásárhely Facebook-csoportban tematikus élő videotalálkozót tartunk Hawkins tanításairól, könyveiről, gondolatairól.
Az élő adás kapcsolódási linkje a találkozó napján,
a Facebook-csoport hírfolyamában
Copyright © 2016 - 2022 Love2translate.com
cross